dimarts, 8 d’octubre del 2013

Incompletament Puntí

Mentre espero l'actuació d'en Puntí a l'Auditori de Girona aquest dissabte... només em queda recomanar-vos fervorosament això:

Un recull de poemes, escrits i cançons amb il·lustracions i esbossos, molts d’ells fets a la penombra, imaginats, dibuixats amb la mà esquerra o la dreta indiferentment.

L’Adrià (o Josep) Puntí ha trencat el seu silenci d’anys amb la publicació d’un llibre. Un llibre no només per fans, sinó per tots aquells amb una mica de sensibilitat i passió per l’art i les emocions. Una obra de col·leccionista.

La primera part està dedicada al seu pare, de qui també n’hi ha alguns dibuixos (cal recordar que Puntí va dedicar un disc, Maria, a la seva mare). Les altres s’organitzen en cançons mudes i altres obres d’art.
Es tracta d’un llibre fet amb tota la “llibertat absoluta” i autoeditat. La qual cosa es nota tant en la seva projecció com amb el seu contingut. Mereix un lloc d’honor en qualsevol pretesatge.
Una obra que encara autoritza més a Puntí com a “un savi boig”, i que a una la fa ser encara més orgullosa de la seva petita terra gironina.

Perquè no tot són novel·les o poemaris. I els gèneres mixtos, com es demostra a Incompletament Puntí, poden ser excel·lents.

Jutgeu per vosaltres mateixos: