dissabte, 23 d’agost del 2008

Cabanyes modernes

De petits somiavem en tenir cabanyes dalt d'un arbre on poder amagar-nos dels pares i dels grans. Fins i tot alguns potser vau intentar construir-ne sense gaire èxit. I ara que no som tant petits, possiblement tampoc ens faria res tenia una cabanya amb totes les comoditats. Doncs si aquest és el vostre somni, l'empresa alemanya baumraum (http://www.baumraum.de/) us ho posa fàcil: fa el disseny de la cabanya que més us agradi i la construeix al vostre gust.


I perquè a dins ens hi trobem còmodes, però alhora ens sentim al mig de la naturalesa, hi podem posar coixins o sofàs de la marca Living Stones (http://www.livingstones.fr/) que simulen còdols, pedres de riu, i que no queden gens malament.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

:O
que guays no aquestes cabanyes??pero el que més m'ha agradat son aquest coixins en forma de pedres!em recorden mogollon a aquells que hi han en forma de sushi, que també son genials :D

un peto flor!

Guille ha dit...

Els coixins son una passada! Ara encara tinc mes clar que, quan marxi de casa, intentaré tenir al pis on vagi una habitació plena de coixins(sempre i quan hi hagi l'espai).

I les cases aquestes dels arbres són super xules, això si, deuen ser extra cares. De totes maneres prefereixo la cabanya que teníem a dalt d'un arbre mig perdut al bosc i que vam construir nosaltres :)

Anònim ha dit...

BONA IDEA!!!!!!
sempre sortirà més econòmic això que fer una HIPOTECA