diumenge, 10 de gener del 2010

Optimisme a la xarxa



En temps de crisi sempre va bé que algú et recordi que no tot va malament. I això és el que ha fet aquest diumenge un petit apartat de tendències del Magazine de La Vanguardia. Sota el títol "Optimismo anticrisis" la Lina Aguirre, qui normalment firma aquesta petita 
secció, ha recollit un seguit de pàgines web que donen bones notícies i insipiren una actitud positiva.

Entre aquestes si pot trobar Optimist world (amb notícies curioses), Good News Network o La Gaseta de les Bones notícies.

La majoria de pàgines que es recomanen a l'article però són escrites en anglès. És que són els angloparlants els més optimistes? O és que els altres estem molt pitjor? Deixo la proposta a l'aire, ja que m'agradaria imaginar-me un diari fet de notícies bones, curioses i que insiten a l'optimisme fet en castellà (pensant que és un dels idiomes majoritaris i que tindria més sortida). Però, per descomptat, encara estaria molt millor un diari amb aquestes característiques fet en català (així a més del seny i a la rauxa, als catalans ens caracteritzaria el bon humor més enllà de que som persones "bordes", com diuen alguns). Deixo, doncs, la proposta a l'aire per si algun grup editorial (normalment els qui tenen els diners i els mitjans) s'anima a posar-ho en pràctica.
Mentresants a pensar que en temps de crisi no tot són males notícies!