dilluns, 2 de gener del 2012

Resum de l'any 2011


Quan s'acaba l'any, ja va essent habitual que els mitjans de comunicació facin un resum d'allò que ha estat notícia al món i al nostre país.
Aquest 2011 ha vingut marcat per la crisi econòmica que ha fet trontollar la viabilitat de l'euro i d'Espanya i replantajar valor humans i social. Però també ha estat un any marcat per desastres naturals com el terratrèmol i posterior tsunami de Japó, o de més propers geogràficament, com el terratrèmol de Lorca o l'erupció al Hierro.

A la xarxa es poden trobar vídeos resum molt ben fets, com el vídeo fet pel periodista d'Onda Cero Robert Calvo (excel·lent!) o el de l'agència de notícies Europa Press.






Ningú dubte tampoc que aquest any 2011 ha estat l'any de les xarxes socials. Els smartphones s'han extès considerablement, i podem estar conectats a Internet a qualsevoll lloc i hora. Així que les persones interactuen, més que mai, a través de les xarxes.
Però, sobretot, ha estat l'any de Twitter. Els gran esdeveniments s'han narrat a través d'aquesta xarxa que, amb 140 caràcters, permet informar i valorar el món.

Així que el 2011 també es pot resumir segons les notícies aparegudes a Twitter (sobretot en clau estatunidenca)



Només ens queda desitjar que el 2012, contra tots pronòstics, sigui un any prometedor i carregat de bones notícies!