diumenge, 13 de maig del 2012

Tot llest pel Festival de Música {Interludi} 2012 a Calonge


Després de l'èxit de l'any passat, el Festival de Música de Calonge {Interludi}va presentar ahir el cartell per aquesta nova edició.
La cantant palafrugellenca Sílvia Pérez Cruz, que a aquestes alçades ja no necessita presentació, el 21 de juliol donarà el tret de sortida a aquest festival que, tot i ser un dels més antics, ha estat renovat recentment. La seguirà la posada en escena del músic Marc Parrot amb un espectacle amb projeccions de cinema mut, els artistes Maria Coma i Joan Colomo en la nit més pop de l' {Interludi}, el trio de jazz Peter Bernstein, Joe Martin i Jordi Rossy, i l'actuació de la jove Andrea Motis & Joan Chamarro Grup, que ja va actuar l'any passat al mateix festival.
L'acte de cloenda, el 18 d'agost, serà amb un maridatge de gintònics, com el 2011, acompanyat amb la música de Xavi Lloses Trio.

Però la presentació d'ahir va ser una grata sorpresa pels assistents. Després de l'explicació, i dins del marc del DoReMiFa’n Flors, l'Orchesta Fireluche va animar la tarda, expectants de la pluja, i va fer ballar a tots (sobretot els més petits!) amb la seva posada en escena particular.