dijous, 19 de setembre del 2013

La Mercè 2013 amb Viena com a ciutat convidada i commemorant el Tricentenari

Aquest divendres comencen les Festes de la Mercè de Barcelona. El pregoner, aquest any el cuiner Ferran Adrià, donarà a les set de la tarda (el pregó es podrà veure per steraming) el tret de sortida a quatre dies plens d’activitats que tenen Viena com a ciutat convidada i on també es commemorarà el Tricentenari
dels fets de 1714. Hi haurà alguns museus oberts gratuïtament al públic, es podran veure exposicions, castells de focs (a banda del Piromusical de cloenda), mappings a la façana del Parlament i de l’Ajuntament (un tipus de vídeo projeccions que aprofiten edificis emblemàtics, molt de moda i molt originals) i altres activitats com un campament de Miquelets al Parc de la Ciutadella o els concerts del BAM (amb Miles Kane!). És un d’aquells cap de setmana per gaudir de la ciutat.

Si voleu saber-ne una mica més, podeu consultar la pàgina web de La Mercè 2013, descarregar-vos el programa en format PDF i fins i tot una aplicació gratuïta pel vostre telèfon mòbil. 

A part de la festa major de la ciutat, per molts és un cap de setmana llarg. Si ets dels barcelonins (o barcelonins adoptats) afortunats que s’ha pogut agafar dilluns festa, tindràs quatre dies seguits que podràs exprimir al màxim. Enguany, però, no hi haurà La Festa al Cel, que foment ha impedit al·legant a raons medi ambientals. Però no per això decaurà la festa... així que Alegria, que és Festa Major!


Podeu anar seguint els enllaços i descobrir el que us espera aquests dies...

1 comentari:

Remorada ha dit...

ai, que m'he perdut la festaaaa! explica'ns com ha anat! ^^

:***